Lil Kleine heeft een behoorlijke waslijst aan ex-vriendinnetjes die we kunnen kennen van social media. Om te beginnen had de rapper natuurlijk een relatie met Monica Geuze. Een vriendin waarbij Jorik, zoals de rapper echt heet, eigenlijk bij in zijn handjes mocht klappen. Dat wist Jorik niet vol te houden, teveel verleidingen bij andere vrouwen. Monica zelf zegt maar wat blij te zijn dat ze dáár vanaf is en dat begrijpen we maar al te goed. Er zijn wat andere vriendinnetjes geweest maar toen was daar uiteindelijk Jaimie Vaes. Ook een behoorlijk opvallende vrouw waar Jorik mee aan het pronken was. Ze werden zelfs samen ouders van een kindje. Wat er vervolgens gebeurde weten we allemaal nog maar al te goed.

Verschillende verhalen over fysieke mishandelingen gingen al rond toen er een filmpje opdook. In dit filmpje zagen we Jorik de moeder van zijn kind aan haar haren uit een auto trekken. De relatie was natuurlijk over, Jorik ging een paar dagen de bak in en is sindsdien behoorlijk ‘gecanceld’ zoals we dat noemen.

Lil Kleine ongenadig hard gedumpt

De twee zoeken nu een manier om samen ouders te zijn voor hun kindje. Of dat lukt of niet laten we even in het midden, beide ouders feesten nogal graag op Ibiza. Momenteel zitten de twee samen op Ibiza en lijken erop los te feesten. Jorik heeft zelfs een nieuw vriendinnetje aan de haak geslagen, de welbekende Megan Desaever. Megan staat erom bekend met nogal veel bekende Nederlanders en Belgen ‘om te gaan’. Echter was haar fling met Jorik maar van korte duur.

Megan heeft tijdens haar date-periode met Jorik namelijk een andere vent ontmoet. Het gaat om de Britse Oliver Richards, een behoorlijk lange en knappe vent die ook nog eens erg goed in het geld zou zitten. De twee zijn zelfs al Insta-official, de ego van Jorik is volgens de volgers van Megan vast en zeker aan flarden:

Bron: