Over Marco Borsato is inmiddels wel genoeg geschreven. De zanger werd massaal gecancelled, nadat hij onder vuur kwam te liggen door mogelijke misstanden bij The Voice. Die zaak is inmiddels geseponeerd, maar er loopt nog wel een zedenonderzoek tegen hem.

Radio 538

Bij Radio 538 zijn ze inmiddels klaar met alle geruchten over Marco. Hoewel de zender ook lange tijd besloot om geen muziek meer van Marco Borsato te draaien, hebben ze hun mening nu bijgesteld. En dus klonk vanmorgen het nummer Hef Je Glas door de speakers.

Dat nummer wordt gezongen door Rolf Sanchez, John Ewbank en Marco Borsato. De dj’s vroegen zich nog wel af of het nummer gedraaid mocht worden, maar kwamen tot dezelfde conclusie: ”Zolang Marco niet veroordeeld is, kan zijn muziek gewoon worden gedraaid.”

‘Alles naar de klote’

”Marco Borsato is ergens van beschuldigd, maar er is nog geen veroordeling, nog geen bewijs. En misschien is dat wel in aantocht, maar misschien ook niet. Maar hij is wel helemaal gecanceld voor de rest van zijn leven. Zijn carrière is naar de klote, zijn huwelijk is naar de klote. Alles is naar de klote eigenlijk. Zo lang hij nergens van veroordeeld is, kunnen we hem gewoon draaien.”

Het onderzoek naar Marco rond The Voice of Holland is wegens gebrek aan bewijs inmiddels geseponeerd door het Openbaar Ministerie. De zanger is nog wel spil in een zedenzaak. Dit naar aanleiding van een aangifte die uit december 2021 dateert. Dit heeft echter niets met The Voice the maken.

Bron: