Recent bracht voormalig huisvriendin Caroline van Eeden het gerucht de wereld in dat Maxime Meiland en haar man Leroy Molkenboer binnenkort gaan scheiden. Leroy zou het niet lang meer volhouden, terwijl de telg van de Meiland-familie juist ”alles bij elkaar zou liegen”.

Maxime Meiland scheiding

Caroline van Eeden heeft zichzelf geen beste naam bezorgd. Ooit liftte ze vrolijk mee op de naam en faam van de familie Meiland, maar sinds een tijdje is ze voortdurend bezig om de televisiefamilie door het slijk te halen, met zelfs een ‘onthullend’ boek als gevolg.
Recent meldde ze zich weer, om uit te halen naar Maxime en haar ‘leugenachtige’ leven. De hoofdpersoon heeft er niet op gereageerd. Haar man Leroy doet dat nu wel. Althans, biograaf Jan Dijkgraaf laat van zich horen. Hij heeft het ‘lachend’ met Leroy gehad over een eventuele scheiding.

Enorme steun

Leroy blijkt helemaal niet van plan om zijn vrouw te dumpen. Recent stond hij haar nog bij in de smaadzaak die tegen haar is aangespannen door haar vermeende verkrachter. Volgens Dijkgraaf is Leroy een relaxte steun en is hij goed voor Maxime.
Over Caroline van Eeden heeft Dijkgraaf ook nog wel wat te zeggen. ”Ze hebben die vrouw drie jaar niet gezien en die zou nu precies weten hoe het tussen hen zit? Kom op zeg.”

Enorme impact

De verkrachtingszaak blijkt echter wel degelijk grote impact te hebben op het huwelijk. Volgens Dijkgraaf kan Maxime ‘hysterisch naar boven rennen’ als Leroy te dichtbij haar komt. Maxime blijkt heel bang voor mannen en dus ook voor Leroy.
Advocaat Sébas Dijkstra stelt dat dit veel vaker voor bij vrouwen die verkrachting hebben meegemaakt. Of dat ook daadwerkelijk gebeurd is, is overigens (nog) niet bewezen.

Bron: