Leontine genoot vorige week van een retreat in Ibiza. Het was een hele bijzondere, leerzame en mooie reis en daar deelt zij nu een bijzondere tekst over.

Leontine Ruiters
Jarenlang was ze getrouwd met Marco Borsato, totdat een paar jaar geleden het heftige nieuws naar buiten kwam dat Marco Borsato en Leontine Ruiters niet langer een stel zijn. Sindsdien heeft Leontine haar oude meisjesnaam weer aangenomen, genoot ze van een kortstondige romance met ondernemer John Huiberts en brengt ze veel tijd door met haar kinderen en vrienden. Één van haar goede vrienden is de topstylist Leco van Zadelhoff.

Innerlijke reis
Leontine was vorige week met een groep vrouwen in Ibiza en niet voor een feestvakantie, maar voor een bijzondere retreat. Leontine is de afgelopen jaren veel bezig met zichzelf te te leren kennen doormiddel van gesprekken, yogasessies en meer. Zij deelde gedurende de hele week al foto’s en video’s vanuit Ibiza en het zag er jaloersmakend en rustgevend uit. Nu deelt Leontine een reeks foto’s met daarbij een pakkende tekst.

‘Mijn innerlijke reis die ik een aantal jaren geleden ben gestart brengt mij letterlijk en figuurlijk op veel verschillende plekken. Sommige mooi, sommige minder mooi, maar ik ben dankbaar dat ik op beide plekken versies van mezelf tegenkom die ik nog niet eerder heb gezien en met liefde kan en mag omarmen. Afgelopen week was ik op het heerlijke en magische eiland Ibiza en dat heeft me weer een stuk dichter bij mezelf gebracht én ik heb weer mooie, nieuwe mensen ontmoet. Dank lieve meisjes, dank lieve @merelvoncarlsburg voor de betoverde dagen’, schrijft zij. Wat heeft zij dat mooi omschreven. Heel fijn voor Leontine dat zij deze bijzondere reis heeft kunnen maken.

Bron: