Leontine Ruiters heeft besloten zich niet langer te hullen in stilzwijgen over de kwestie Marco Borsato. De voormalig assistente bij het Rad van Fortuin is er heilig van overtuigd dat haar ex-man helemaal niets met onzedelijke betastingen te maken heeft: ”Marco is onschuldig.”

Moeilijke periode

In het glossymagazine Nouveau vertelt de opkrabbelende Leontine over moeilijke periode die ze achter de rug heeft. ”Ik kom wel ergens vandaan waar het niet zo gezellig was, waar het echt moeilijk en donker was.” Ruiters doelt op de scheiding met Marco, en het gemis van haar gezin. ”Daar heb ik het heel erg moeilijk mee gehad.”
Maar wat Leontine ook vertelt, is dat ze de moeilijke periode te boven is gekomen het vertrouwen in Marco. ”Wij staan allemaal achter hem”, zo doelt ze op zichzelf en de kinderen. Hoewel Ruiters het ontzettend lastig vindt om over haar ex te praten, denkt ze zeker te weten dat er een dag aanbreekt waarop Marco Borsato zijn kant in de media zal uitleggen.
Leontine Ruiters kijkt derhalve alvast vooruit. ”Ik hoop dat de rust terugkeert in ons gezin. Dat Marco en ik in de toekomst opa en oma kunnen worden van onze kleinkinderen.” Leontine hoopt dat haar kinderen zich kunnen ontwikkelen, ondanks wat er nu aan de hand is met Marco.

Vervolging?

Begin deze maand sprak Carry Knoops, die de zanger samen met Geert-Jan Knoops bijstaat, de verwachting uit dat het Openbaar Ministerie op korte termijn beslist of Marco Borsato vervolgd gaat worden. Na ruim twee jaar onderzoek zou er daarmee een eind komen aan de onzekerheid.
Marco wordt beschuldigd van ‘zedenfeiten’ bij een destijds minderjarig meisje. Dat zou gebeurd zijn tussen de jaren 2014 en 2019. De moeder van het ‘slachtoffer’ zou aantekeningen hebben gevonden in het dagboek van haar dochter. Deze maand wordt er dus uitsluitsel verwacht.
Connie Witteman besluit niet langer te zwijgen over Marco Borsato: ”Het is echt schandalig”

Bron: