Privé, Story, Party en Weekend pakken groot uit met de scheiding van het jaar en vele namen passeren de revue. Wij zetten ze voor jullie op een rijtje…

Iris Hond

Volgens Shownieuwsdeskundige en hoofdredacteur van Privé, Evert Santegoeds, zou vooral de affaire met Iris Hond (met wie hij zelfs het afgelopen jaar nog geweest zou zijn…) een grote rol hebben gespeeld in de breuk tussen Marco en Leontine. Toen zijn slippertje vorig jaar aan het licht kwam, beweerde Marco dat dit zich ruim tien jaar geleden tijdens het failliet gaan van zijn managementbedrijf TEG , had afgespeeld. Daar worden echter vraagtekens bij gezet. “Onze informatie was dat dat veel korter geleden gebeurd was. Dat kwam vooral naar buiten toen het nummer Lippenstift uitkwam, wat over minnaressen ging, dat iemand tegen mij zei: ‘Dat moet hij nodig zeggen, want in het voorjaar heeft hij hem nog bij Iris Hond uitgelaten’. Dus dat was zeker een affaire die veel losgemaakt heeft.”

Toen Marco in oktober de misstap met Iris opbiechtte, leek het erop dat Leontine hem (opnieuw?) al lang had vergeven en dat hun huwelijk staande zou houden. Zo schreef de zanger op Instagram: “(…) Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit.” En Leontine reageerde: “Liefde hoeft niet perfect te zijn, zolang het maar echt is.” En onder de post van Marco schreef ze ook nog: “Hou van jou met heel mijn hart en ziel.” Aan Shownieuws vertelden ze al eerder over de ups en downs in hun huwelijk, en ze leken gelukkiger dan ooit!

Denise Boekhoff

Story gooit het op Marco’s ex, Denise Boekhoff. Marco was 8 jaar lang met haar samen en ze gingen in 1996 uit elkaar, omdat zij verliefd was geworden op een andere man. Maar na een paar jaar ging die relatie weer uit en volgens Story zouden ze daarna weer contact hebben gekregen en gehouden, ook dus tijdens zijn huwelijk met Leontine.

Het weekblad schreef drie weken geleden al dat Marco de laatste tijd ineens vaak reageert op haar Instagramfoto’s. “Prachtig ben je nog steeds”, zou de zanger hebben geschreven bij een foto van Denise, die modellenwerk doet.

Story meldt ook dat hen geruchten ter ore zijn gekomen over een buitenechtelijk kind bij een Braziliaanse vrouw en over een nieuwe relatie voor Leontine, maar dat ze het graag willen houden bij de feiten.

Secretaresse

In 2006 zou er volgens Privé, die beweert meerdere bronnen dichtbij de Borsato’s te hebben gesproken, een incident zijn geweest waarbij Leontine met eigen ogen zou hebben gezien dat Marco haar bedroog. Zij zou er tijdens een vriendinnenvakantie in Barcelona zijn achter gekomen, toen zij intieme foto’s van Marco en zijn secretaresse (die ook luistert naar een dierennaam) kreeg te zien, waarop ze innig kusten in een skilift en ook in elkaars armen lagen bij de après-ski.

Marco was een paar weken voordat Leontine op vakantie ging, met personeel van zijn artiestenbureau The Entertainment Group (TEG) op een skitripje naar Oostenrijk. Ook zijn secretaresse, met wie hij een goede band had opgebouwd, was van de partij. Volgens deze bronnen aan Privé had iedereen binnen zijn bedrijf wel in de gaten dat ze meer hadden dan een werkrelatie, zelfs Marco’s broer zou er vanaf geweten hebben…

Deze intieme foto’s van Marco en zijn minnares zouden op een USB-stick hebben gestaan waarop ook leuke en romantische kiekjes van Leontine en Marco stonden. Zij kreeg de schrik van haar leven, toen zij plotseling in het bijzijn van de meiden die met haar mee waren, geconfronteerd werd met deze heftige foto’s van Marco. Leontine zou hem meteen hebben opgebeld om verhaal te halen. Marco zou in eerste instantie zijn affaire hebben ontkend. “Maar ik zie het hier toch!”, zou zij hebben geschreeuwd!

Maan de Steenwinkel

Naast Marco’s voormalige secretaresse en Iris Hond zingen er nog veel meer namen rond van bekende en onbekende vrouwen met wie Marco het bed zou hebben gedeeld. Story meldde onlangs dat ook de naam van zangeres Maan wordt genoemd. Marco heeft haar goed leren kennen in 2016 bij The Voice of Holland, want hij was haar coach. Haar management wilde verder niet reageren, maar een bron uit ’t Gooi meldde in Story dat ze altijd contact hebben gehouden…

Bron: