De villa van Peter die we tien seizoenen lang hebben gezien in Massa Is Kassa is verkocht en hij gaat voor zijn kasteel af is tijdelijk in een nieuw onderkomen zitten met Wendy, zo was gisteravond te zien in de aflevering. Terwijl de meubels al voor de deur stonden, moesten de schoonmakers alles nog poetsen. Zoon Mark mocht zeker wel meehelpen, onder luid commentaar van vader Peter. De aflevering was overigens slechts door 400.000 mensen bekeken, meldt Stichting Kijkonderzoek.

Rotzooi rondom een realityster

Belastingfraude, aangiftes van mishandeling; de vakantieparkenbaron kleurt wel heel erg vaak buiten de lijntjes. Tot ongenoegen van een groot deel van de kijkers en deskundigen trekt Talpa zich maar weinig aan van alle rotzooi rondom de excentrieke realityster. De zender zei voorlopig nog niet met de realityserie te stoppen rondom Peter Gillis, maar in de uitzending van gisteravond deed Frank Lammers een opvallende uitspraak.

‘Houdoe’

‘Dit was het dan. Bedankt voor het uithoudingsvermogen. Houdoe’, luidde de afsluiting van Frank. Veronica Superguide columnist en tv-expert Tina Nijkamp denkt dat deze uitspraak eigenlijk alles zegt. ‘Dit was het dus’, concludeert ze op haar Instagram-stories. Of het daadwerkelijk het einde is van Massa Is Kassa weten we niet, want Peter had eerder juist gezegd dat de opnames ‘gewoon doorgaan’. Talpa zei onlangs ná de uitspraak pas een duidelijke keuze te willen maken over de toekomst van de realityserie. De zender beklemtoonde daarbij wel dat ‘dit geen garantie is voor een nieuw seizoen’.

Bron: