Eloise van Oranje deelt op Instagram vol trots dat ze een paar kilo is afgevallen, maar dat valt niet bij iedereen goed. ,,Jammer dat je je hier voor leent”, luidt het in de reacties.

,,Did it, done it, liked it, loved it”, schrijft Eloise bij een serie foto’s van zichzelf in een sportruimte. Ze schrijft dat ze met behulp van de methode Dag Eén is afgevallen. Deze methode bestaat uit ‘een dag alles leren over voeding, training en hoe je dit kunt veranderen om het door jou zo gewenste droomlichaam te bemachtigen’.

‘Alleen voor BN’ers’

Het valt volgers meteen op dat Eloise niet de eerste is die op Instagram reclame maakt voor Dag Eén. ,,Het lijkt wel een beetje alleen voor de bekende Nederlanders met geld te zijn”, reageert een volger op de post. De volger wilde zelf ook graag beginnen met de methode, maar kreeg niet de hulp die ze verwachtte. ,,Drie weken later of zo kreeg ik pas van Dag Eén een heel korte zakelijke reactie met: ‘Je kan je inschrijven, zie bijlage voor link’. Als ik nu een bekende Nederlander was geweest, was er dan ook zo op me gereageerd? En juist mensen zoals ik hebben die hulp misschien wel harder nodig.”

Hoge kosten

Een andere volger herkent zich in dat verhaal. ,,Goed gezegd! Lekker wat anders zoeken, succes!”, reageert de volger. Ook zijn veel mensen geschrokken van de prijzen van Dag Eén. ,,Heel mooi Eloise, maar de kosten, daar schrik ik wel van.”

Kritiek

Andere volgers begrijpen niet waarom Eloise hier reclame voor maakt. ,,Jammer dat je je hier voor leent”, reageert iemand. En een ander schrijft: ,,Je was ook al mooi. Ik hoop dat dit niet de norm gaat worden. Niet omdat het niet mooi is, dat is het zeker, maar omdat het niet realistisch is voor de meeste mensen. Je ziet steeds meer bekende mensen dit showen, maar ze waren daarvoor ook al zo mooi zoals ze waren.”

Bron: