Dat mensen niet alleen naar attractieparken gaan om te genieten van de attracties bleek eerder al uit deze video vanuit Walibi. Maar ook in de Efteling doen mensen soms spannendere dingen dan bijvoorbeeld een ritje in de Python. Op de website Looopings.nl valt een verhaal te lezen over een koppeltje dat van bil ging in het kabouterhuis in het Sprookjesbos.

“Het was een drukke dag, waardoor we in lange rijen moesten staan. Hij zat bijvoorbeeld ineens aan mijn billen, of we fluisterden in het donker in elkaars oor dat we zin hadden. Je moet wat tijdens het wachten. Toen we langs het Sprookjesbos liepen, keken we elkaar aan en we wisten: dit wordt ‘m. We checkten goed of er geen mensen – met name kinderen – waren. Het was helemaal leeg, dus doken we een rode paddenstoel in.”

“We waren allebei al opgewonden genoeg. Daarnaast wilden we dat we snel klaar zouden zijn, om te voorkomen dat we toch werden gesnapt. Ik deed mijn broek op mijn knieën en boog voorover door het raampje van de paddenstoel. Het was geweldig, want we zaten hier al de hele dag naar uit te kijken. Net toen ik was klaargekomen, hoorden we ineens een stem roepen: ‘Hé, zijn daar nou mensen aan het krikken?’. We doken snel naar beneden en zagen dat de roepende man al doorliep.”

“Ondanks dat we hier flink door waren afgeleid en in de lach schoten, hebben we het helemaal afgemaakt. Een avontuur om nooit te vergeten.”

Bron: