Sensationele berichten beweren dat Koningin Camilla woedend was door Prins Harry’s besluit om halsoverkop naar huis te vliegen na het horen van zijn vaders kankerdiagnose, zonder eerst goedkeuring van het paleis te krijgen.

RadarOnline, met verwijzing naar de National Enquirer, heeft vandaag gedurfde beweringen gedaan over de gespannen relatie tussen Camilla en haar stiefzoon, waaronder dat Camilla verantwoordelijk was voor het beperken van de ontmoeting tussen Harry en Charles tot slechts dertig minuten.

Harry vloog terug naar het VK vanuit de VS nadat hij van Charles zelf had gehoord over de kankerdiagnose, maar zijn terugkeer leek niet het begin van vredesbesprekingen te zijn, zoals sommigen hadden gehoopt.

In plaats daarvan werd de ontmoeting tussen Harry en zijn vader kort gehouden, waarbij de koning naar verluidt met de helikopter naar het koninklijke landgoed Sandringham reisde. Er wordt gefluisterd dat Harry niet mee mocht.

Wat vader en zoon precies hebben besproken, is niet bekend en zal waarschijnlijk ook niet met het publiek worden gedeeld. Details over de kanker van Charles zijn ook geheim gehouden; we weten dat de koning wordt behandeld, maar weinig mensen weten wat voor soort kanker hij heeft of in welk stadium hij zich bevindt.

In elk geval was Harry’s recente reis naar het VK geen groot succes bij alle royals. Er wordt sterk geroddeld dat Prins William geen enkele intentie had om zijn jongere broer te zien, en RadarOnline heeft vandaag een rapport gepubliceerd waarin wordt gesuggereerd dat Koningin Camilla woedend was door de acties van haar stiefzoon.

“Hare Majesteit was woedend dat Harry vanuit zijn luxe huis in Californië zonder goedkeuring van het paleis was overgevlogen – en nog met een houding ook,” zou een bron tegen de National Enquirer hebben gezegd.

Hetzelfde rapport stelt dat Harry eiste dat Camilla de kamer verliet voordat hij met zijn vader sprak – dit werd uiteraard niet goed ontvangen door Camilla.

“Ik heb gehoord dat Camilla woedend was,” vervolgde de bron. “Ze heeft jarenlang veel venijn van Harry over zich heen gekregen en kon niet wachten om hem de waarheid te zeggen.”

Harry en Camilla liggen al jaren met elkaar in de clinch, naar verluidt omdat Harry haar de schuld geeft van de breuk tussen Charles en Prinses Diana.

“Camilla heeft het allemaal geaccepteerd, maar het gebruik van de kanker van haar man als een ‘liefdevolle zoon’ PR-stunt was de druppel,” ging de bron verder.

“Na de hereniging van vader en zoon, hoorde ik dat ze Harry vertelde dat hij een schande is voor zijn vader, de familie en de monarchie – en ze liet er geen twijfel over bestaan dat hij niet meer welkom is!”

Wat vind jij van de vermeende vijandigheid tussen Koningin Camilla en Prins Harry? Laat het ons weten in de reacties!

Bron: