Ali Bouali staat momenteel voor de rechter in Haarlem, waar hij zich mag verweren tegen de zeer ernstige verdenkingen die het Openbaar Ministerie tegen hem heeft. De rapper wordt verdacht van aanranding en verkachting.

Ali ontkent alles

Zelf heeft Ali naar eigen zeggen nooit signalen gehad dat er iets mis was, of dat er iets is gebeurd tegen de wil van dames in.
Bouali, zoals zijn echte naam luidt, ontkent alles. Maar ook echt alles. Hij zou juist zelf slachtoffer zijn, door de impact die de zaken op hem hebben. Hij kampte naar eigen zeggen zelfs met donkere gedachten en overwoog een einde te maken aan zijn leven.
Dat heeft hij niet gedaan en gelukkig ook maar, want daardoor is hij in staat om zijn verhaal te doen. Zojuist is hij tijdens het voorlezen van een statement in tranen uitgebarsten. Want ja, de impact op zijn leven is van erg grote omvang.

Knokpartij uitgebroken

Shownieuws meldt dat er een knokpartij is uitgebroken tijdens de strafzaak. Op de publieke tribune ging een man volledig door het lint.
Gemeld wordt dat de man de politie heeft aangevallen en hard begon te schreeuwen. Ali B is erg geschrokken en beweert dat de man het op hem gemunt zou hebben. ”Hij keek mij dreigend aan.”
De zaak is kort stilgelegd en de parketpolitie heeft de man overmeesterd. Dat leidde tot rumoer en gescheld. Inmiddels is de man de rechtbank uitgezet en is het weer rustig.

Bron: