Hoewel Olcay Gulsen en Ruud de Wild na de relatiebreuk verder zouden gaan als vrienden, kunnen ze elkaar volgens Yvonne Coldeweijer niet meer luchten of zien. Hebben de twee ruzie?

Volgers van Yvonne Coldeweijer vragen zich af hoe het nu, maanden nadat Ruud en Olcay besloten uit elkaar te gaan, met de twee gaat. ,,Olcay is moving on with her life”, antwoordt de juicekoningin op haar juicekanaal. ,,Ruud ook, maar die is unhappy.”

‘Spreken elkaar niet meer’

Wat is er aan de hand? ,,Ruud en Olcay waren na hun break-up nog helemaal leuk vriendschappelijk met elkaar, maar sinds Ruud haar plotseling (en zonder reden) heeft ontvolgd heb ik het idee dat ze elkaar helemaal niet meer spreken! Bizar.”

Geruchten

Eerder gingen er geruchten dat Ruud aan het daten is met Fajah Lourens, iets wat ontkend werd door Fajah zelf. Ook Yvonne Coldeweijer denkt niet dat de twee aan het daten zijn. ,,Ik denk niet dat hij kans maakt bij haar”, aldus Coldeweijer.

Bekentenis

Vorige week deed Olcay nog een bijzondere bekentenis op Instagram. Van een volger kreeg ze de vraag of ze ‘gelukkiger’ is. ,,Gelukkiger dan in mijn relatie bedoel je denk ik?”, vroeg Olcay. ,,Ja! Ik sta iedere dag positief op, heb veel energie en zin in het leven.” Daarmee leek ze duidelijk te maken dat ze níet gelukkig was in haar relatie met Ruud…

Bron: