Marco Borsato heeft een nieuwe hobby gevonden: twee weken geleden is hij gespot bij een paardenkliniek waar hij volgens Roddelpraat aan ‘paarden men cross parcour’ doet. Roddelpraat deelde de foto’s van Marco in de uitzending én op hun website, iets waar de paardenkliniek woedend over is. ,,Ze hebben een dreigmail gestuurd.”

Dreigmail
Op foto’s die Roddelpraat eerder publiceerde is te zien hoe Marco achterop een paardenkar zit. Wat is de taak van Marco in deze nieuwe hobby? ,,Hij moet alleen meehangen in de bochten om te zorgen dat die kar niet om dondert”, liet de bron die de foto’s stuurde weten aan Roddelpraat.

Na het uitlekken van de foto’s zijn Marco en de paardenkliniek woest. ,,Ik heb een mail binnengekregen van iemand die zei ons aan te gaan pakken, als we deze foto’s laten zien. Dus bij deze”, zegt Jan Roos in de nieuwe uitzending van Roddelpraat, terwijl op de achtergrond opnieuw de foto’s van Marco verschijnen.

‘Hij heeft de foto’s opgestuurd’
Maar wie was die bron die de foto’s uitlekte naar Roddelpraat? Volgens Dennis en Jan was dat iemand die zélf bij de kliniek werkt. ,,Hij heeft de foto’s zelf opgestuurd”, zegt Jan. ,,En nu is hij heel boos en gaat hij ons pakken. Nou dan zullen we tegen die tijd wel vertellen wie ze heeft opgestuurd. Dan kan hij zichzelf ontslaan.”

Geheim
Marco zal ongetwijfeld niet blij zijn met dit nieuws. De zanger wilde zijn nieuwe hobby namelijk liever geheimhouden en had zich daarom niet ingeschreven onder zijn eigen naam. Jan en Dennis denken dat hij dit heeft gedaan omdat hij zich stiekem een beetje schaamt voor zijn nieuwe hobby.

Bron: