Casa Hazes, de brasserie van Rachel Hazes, is nog maar net geopend en het regent nú al klachten. Gasten klagen onder meer over smerige toiletten en stinkende obers…

Brasserie Casa Hazes bevindt zich in hartje La Carihuela en Rachel laat op social media vol trots zien dat het terras dagelijks vol zit. Maar gasten zijn helemaal niet enthousiast over de zaak. Sterker nog: het regent klachten over Casa Hazes.

‘Smerige toiletten’

Zo schrijft een gast op Tripadvisor dat de toiletten niet goed schoon worden gemaakt. ,,Het viel me op dat het toilet echt smerig was… En het was pas tien uur in de ochtend. Niet alleen de pot, maar de vloer en de wastafel ook”, schrijft de gast. ,,De jongen die ons bediende rook om 10 uur in de ochtend al ontzettend naar oud zweet! Echt smerig!”

Ondanks de smerige bende, kwam de gast toch in de middag terug om te lunchen. Maar helaas: het eten was niet lekker. ,,Het brood was vies vet. Waarom? En het rook vreemd…”

Klachtenregen

Een andere gast heeft dezelfde slechte ervaring gehad. ,,De verkeerde zure witte wijn, te zoute kipsaté, smerig toilet, en de keuken die op zaterdagavond op 20:30 uur dichtgaat! Op zaterdagavond! En dan gewoon de gasten wegsturen…”, luidt het. De gast is niet van plan terug te komen. ,,Prijs/kwaliteit veel te hoog. Nederlandse prijzen.”

Melanie Beense

Rachel heeft de zaak overgenomen van Melanie Beense. Melanie zou het personeel inwerken en meehelpen op het terras, maar het valt gasten op dat ze al enige tijd niet bij Casa Hazes is geweest. Ook was ze niet aanwezig bij de officiële opening van de brasserie.

Bron: