Waar normaal gesproken alle kijkers smullend voor de televisie zitten voor Lang Leve de Liefde, is het nu even anders. De reacties waren deze week allesbehalve positief te noemen. Dat is erg uniek, want normaal gaat het op X helemaal los na een aflevering van het programma.

Geen spraakmakende deelnemers

Het programma is natuurlijk volledig afhankelijk van haar deelnemers. De deelnemers kunnen het programma maken of breken. De kijkers zijn inmiddels echte spraakmakende deelnemers gewend. Elke week is er wel een deelnemer die alle tongen op X losmaakt.

Deze week zijn er echter helemaal geen bijzondere deelnemers in het programma. Afgelopen vrijdag konden de kijkers kennismaken met meerdere koppels: Suus en Sieb, Kimberly en Christian, Marelva en Charles en Tanisha en Tyrone. Ondanks dat er maar liefst vier nieuwe koppels zijn, zijn de kijkers totaal niet te spreken over de deelnemers. Het gaat er volgens de kijkers vooral heel erg saai aan toe en zelfs de programmamakers kunnen er niks van breien.

“Weer 45 minuten van mijn leven verspild”

De reacties op X zijn vooral niet mild te noemen. De kijkers zijn allesbehalve amused nu er geen spraakmakende deelnemers zijn. Natuurlijk zijn we de laatste tijd ook wel enorm verwend met alle gekkies die voorbijkwamen, maar nu is het wel heel erg saai. De kijkers zijn opgelucht als het programma voorbij is en ze weer iets anders kunnen kijken.

Hopelijk komen er snel weer wat gekkies in het programma want op X zijn de mensen er helemaal klaar mee. Ene Kar (rare naam) wil zelfs het liefste zijn 45 minuten terug.

Bron: