De eerste aflevering van het spiksplinternieuwe RTL-programma Stars on Stage heeft direct gezorgd voor enorme ophef onder kijkers. Direct nadat de eerste afvaller bekend werd, ging het op X (Twitter) helemaal los. Mensen vinden dat er sprake is van ‘oplichting’.

Wie doen er mee aan Stars on Stage?

Het format van Stars on Stage, dat gepresenteerd wordt door Jamai Loman en Buddy Vedder is bestaat uit het opleiden van bekende Nederlanders tot musicalsterren. In totaal doe er acht BN’ers mee. Het gaat om deze 8 namen:
Emma Heesters
Michel Mulder
Susanna Klibansky
Gerard Joling
Lisa Loeb
John de Bever
Sylvia Geersen
Glen Faria
Het jurypanel bestaat uit de vaste leden Albert Verlinde en Paul de Leeuw. De overige twee juryleden wisselen wekelijks. Tijdens de eerste aflevering schaarden Vajèn van den Bosch en Lone van Roosendaal zichzelf tussen Verlinde en Paul de Leeuw. De BN’ers moeten zang combineren met dansen en acteren. Elke week valt er een iemand af.

Uitslag Stars on Stage

De eerste afvaller werd gisteren direct bekend en dat ging om niemand minder dan John de Bever. Hij zal dus nooit de titel ‘musicalster’ op zijn cv mogen bijschrijven. John stond samen met Sylvia in de ‘gevarenzone. Het publiek besloot uiteindelijk John uit zijn lijden te verlossen.
Op X zijn de reacties niet mals. Mensen vinden het onbegrijpelijk dat John naar huis is gestuurd en dat Geersen gewoon door mag. Iemand schrijft: ”Sylvia is door? Ik heb katten horen gillen die meer toonvast waren.” Iemand anders is ook laaiend en spreekt van ‘pure oplichting’. Onderstaand nog meer reacties van mensen die er niets van begrijpen:

Bron: