Een kijker is verbolgen over de enorme bobbel in de broek van SBS 6-presentator Maarten Steendam. “De vorm van zijn geslacht is gewoon zichtbaar door zijn broek heen!”

De presentatie van Hart van Nederland was jarenlang exclusief iets van dames. Tegenwoordig staan er ook mannen achter de desk. Sommige kijkers moeten daar duidelijk nog wat aan wennen. Vooral de enorme bobbel in de broek van Maarten Steendam zorgt voor verwarring. “Dit leidt af van de nieuwsberichten.”

Schroom

Een al wat oudere dame overwon haar schaamte en schreef de redactie van Hart van Nederland aan. Haar mailtje leest: “Sinds de jongeman voor het voetlicht treedt die altijd samen met de mooie Marokkaanse dit nieuwsprogramma presenteert, merkte ik op dat zijn geslacht goed zichtbaar is als vorm door zijn broek heen.”

De vrouw vindt het niet kunnen dat je amper naast het geslacht van Maarten kunt kijken. “Ik zag gisteren zelfs dat zijn broek wat scheef zat bij zijn kruis. Zijn jasje van het pak wat hij draagt heeft opening rond zijn kruisgebied.”

Afleiding

De oude dame legt ook uit waarom ze dit zo storend vindt. “Ik ben op leeftijd dus schrijf ik u dit omdat ik vind dat dit afleidt van de nieuwsberichten.” Ze wijst de redactie op hun verantwoordelijkheid: “Hij zou allang hierin bijgestuurd moeten worden als er beter op hem en zijn voorkomen gelet wordt door de cameraman en ander personeel bij Hart van Nederland.”

Oplossing

De verontwaardigde kijker denkt graag mee aan een oplossing. Een langer jasje moet soelaas bieden. “Hopende dat hij andere jasjes gaat aandoen die wat langer zijn in elk geval en gesloten rond zijn kruis. Het zal je zoon maar zijn die er zo bijstaat.”

Maar dat ziet Maarten echt niet zitten. De presentator verdedigt zich: “Ik kan er helaas niets aan doen dat daar nu eenmaal wat zit. Langere jasjes zijn, vrees ik, geen optie. En ik weet ook niet of het een goed idee is om collega’s te vragen dagelijks mijn kruis te controleren. Maar wat ik wel kan doen is nog een keertje extra in de spiegel kijken voor we beginnen.”

Bron: