In het Nederlands zou deze tekst kunnen worden herschreven als: “Kelly Pfaff en Sam Gooris zijn een voorbeeld voor veel andere stellen. Kelly deelt haar belangrijkste tip voor het behoud van een gezonde relatie: “Probeer je partner nooit te veranderen. Dat werkt niet”, zo benadrukt Kelly Pfaff in TV Familie.”
“Mijn haren komen recht wanneer een vrouw over haar man iets zegt in de trant van: ‘Die trekjes? Ik krijg die er wel uit.’” Daar wordt Kelly Pfaff razend om. Want één ding wil de mama van Shania en Kenji benadrukken…
In het Nederlands zou deze tekst kunnen worden herschreven als: “Als je van iemand houdt, aanvaard je het ‘volledige pakket’, inclusief de imperfecties, zo zegt Kelly Pfaff in TV Familie. Maar als dat te moeilijk is, is het alternatief om te zoeken naar een partner die geen irritaties bij je opwekt. En geef de moed niet op, want soms ontmoet je de ware op jonge leeftijd, zoals Sam en ik, die al 23 jaar getrouwd zijn. Maar het kan ook gebeuren dat je de liefde van je leven pas later tegenkomt, zelfs in het rusthuis.”

Bron: