Carmen Pfaff (67) ligt momenteel in een ziekenhuis in Mallorca nadat ze getroffen werd door een hersenbloeding. In Het Laatste Nieuws heeft Kelly Pfaff (45) nu een update gegeven over de gezondheid van haar moeder.

Carmen Pfaff heeft vorige week een hersenbloeding gekregen. Het incident gebeurde toen ze samen met haar man Jean-Marie Pfaff op het vliegtuig zat richting het Spaanse eiland Mallorca. Waarschijnlijk is de hersenbloeding ontstaan door het drukverschil.

Vlak na landing werd Carmen met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in Palma, de hoofdstad van Mallorca. Jean-Marie is sindsdien geen seconde van haar zijde geweken. Inmiddels is hun oudste dochter Debby Pfaff (47) ook afgereisd naar Mallorca.

Lange revalidatie

In Het Laatste Nieuws heeft Kelly nu een update gegeven over de gezondheidstoestand van haar mama. “Zoals het er nu naar uit ziet, wijst niets op blijvende letsels, maar het is nog te vroeg om daar zeker over te zijn”, vertelt Kelly. Helaas had Kelly ook minder goed nieuws te melden. “Er wacht haar sowieso nog een lange revalidatie”, aldus de vrouw van Sam Gooris. Wij wensen Carmen alvast veel beterschap.

Bron: