Kees van der Spek is woest na het lezen van een artikel van Mediacourant. Op Instagram spuwt hij zijn gal. ,,Een soort anoniem negatief orakel”, schrijft Van der Spek. ,,Ik wil hem weleens spreken!”

Kees van der Spek heeft in gesprek met weekblad Weekend laten vallen dat hij de fashion-items van Nikkie Plessen in RTL Boulevard niet interessant vindt. ,,Ik vind Nikkie Plessen echt een schat, we kunnen het goed met elkaar vinden”, zegt hij. ,,Ik moet altijd vreselijk om haar lachen… Maar dat gel*l over denim of zuurstok-roze leggings boeit me natuurlijk geen ene zak. Ik moet daar alleen maar om lachen, omdat het me dus niet interesseert. En dat is toch prima.”

Kees van der Spek woest

Mediacourant heeft een heel artikel gewijd aan de opmerking van Kees, iets wat hij niet kan waarderen. Op Instagram laat hij weten helemaal klaar te zijn met de website. ,,Bob Willer, de man achter de Mediacourant (een soort incrowd roddelblaadje voor de tv-wereld) weet van niets nog minder te maken”, schrijft van der Spek. ,,De kunst van het uit z’n verband rukken van compleet irrelevante geruchtjes voorbij.”

Volgens Kees jaagt Bob Willer inmiddels ‘half Hilversum tegen zich in het harnas’. ,,Door werkelijk álles in de afzeikmodus samen te vatten uit andere pers. Maar hij geeft zelf nimmer commentaar. Een soort anoniem negatief orakel.”

‘Ik wil hem spreken’

Kees zegt niet te weten wie deze Bob Willer precies is. ,,Woont hij nou in Thailand of Spanje of gewoon in Almere?”, vraagt van der Spek zich af. Hij heeft in elk geval een appeltje met hem te schillen. ,,Ik wil hem weleens spreken! Dm me maar.”

Henny Huisman

Henny Huisman is het volledig met Kees eens. ,,Om gek van te worden inderdaad!”, reageert hij onder de post. Ook krijgt hij veel steun van volgers. ,,Ze moeten van hele verre huizen komen om jou in een slecht daglicht te zetten, eindbaas. Een man die alleen maar goed doet. Te triest voor woorden Kees.”

Opsporen

Een andere volger vindt het vreemd dat het Kees, die notabene onder andere het programma Oplichters Aangepakt presenteert, nog niet gelukt is de man achter Mediacourant op te sporen. ,,Je gaat me toch niet vertellen dat je onze hulp nodig hebt om deze beunhaas op te sporen? En vergeet je het niet te filmen voor ons als je hem hebt gevonden?”, schrijft de volger.

Bron: