,,Het is uit!”, zei Katja Schuurman in maart over haar relatie met Niek Schrijvershof. Maar ís dat ook zo? De twee zijn behoorlijk intiem gespot…

Katja Schuurman verwijderde een tijdje geleden alle gezamenlijke foto’s met haar vriend Niek Schrijvershof en met een aantal cryptische posts op Instagram liet ze doorschemeren dat het over en uit is met Niek. Katja wilde niet veel kwijt over de breuk, maar liet wel aan weekblad Privé weten dat de geruchten kloppen. ,,Ja, het is uit!”, reageerde ze.

Intiem gespot

Maar nog geen twee weken geleden werden de twee ex-geliefden met elkaar gespot. Op 26 mei werden Katja en Niek door Story betrapt nadat ze samen een hapje hadden gegeten in een restaurant in Durgerdam. Op de foto die het weekblad heeft gepubliceerd is te zien dat ze het erg naar hun zin hebben. ,,Tijdens hun diner slopen de twee zelfs even van tafel om buiten samen naar de ondergaande zon te kijken”, schrijft Story.

‘Ik ontken het niet’

Klopt het dat de twee weer samen zijn? ,,Ik ga het niet ontkennen”, zegt Niek tegen Story. ,,Want ik wil het er helemaal niet over hebben. Ik wil niet in de publiciteit. Als je wat wilt weten, moet je het maar aan Katja vragen.”

‘Niet vast’

Eerder zei Katja dat ze niet op zoek is naar een relatie. ,,Je weet het nooit, maar het lijkt er voorlopig helemaal niet op. Er mogen mannen in mijn leven zijn, maar niet vast”, zei ze een paar maanden geleden nog in gesprek met magazine JFK.

Bron: