Katja Schuurman is op zoek naar meer volgers op Instagram en na het posten van een naaktfoto hoopt ze die te krijgen. Volgers zijn in shock. ,,Wat vinden je dochters ervan?”, luidt het in de reacties.

Katja heeft al een tijdje hetzelfde aantal volgers en is daarom een experiment gestart. Ze is benieuwd of ze meer volgers krijgt wanneer ze een naaktfoto deelt. ,,Mijn aantal volgers blijft al een poosje zo steken, dus bij wijze van sociaal experiment; benieuwd of dit helpt”, schrijft Katja bij de pikante foto.

‘Slecht voorbeeld’
Volgers zijn in shock: velen noemen het een slecht voorbeeld voor haar dochters en jonge fans. ,,Is dit de manier om aandacht te krijgen tegenwoordig? Goed voorbeeld voor je (jongere) fans”, zo reageert een volger. En een ander: ,,Lekker voorbeeld voor je dochters.”

Ook zou Katja een aantal negatieve reacties hebben verwijderd. ,,Flauw hoor. Dus wel met je borsten rondzwaaien als sociaal experiment om meer volgers te krijgen, maar als iemand hier kritiek op heeft wordt de reactie verwijderd”, schrijft iemand. ,,Dit bevestigt precies het punt dat ik wilde maken. Welk voorbeeld stel je voor je eigen kinderen? Als je meer aandacht wilt, dan trek je gewoon je kleren uit, net als mama! Succes, Katja.”

Britney Spears
Of het kiekje Katja gaat helpen aan meer volgers is nog niet duidelijk, maar velen noemen het een ‘schreeuw om aandacht’. Ze wordt zelfs de Nederlandse Britney Spears genoemd. ,,Zielig gedrag dit… Word volwassen. Je bent toch geen Britney Spears?”

Bron: