Katja Schuurman is een vrouw die geen flirt te noemen is. De brunette maakte onlangs bekend dat ze flink is afgevallen. Al dit gewichtsverlies was het gevolg van het feit dat ze zich depressief voelde nadat ze het uitmaakte met de vader van haar kind. De presentatrice heeft deze gedeponeerde emoties nu onderdrukt bij een jonge vrouw van in de twintig.

In een interview over haar “nieuwe lichaam” zei Katja het volgende: “Ik ben er echt kapot van. Nou, verdriet, ik ben gewoon niet blij. En de bijwerking van ongelukkig zijn is dat je er heel dun van wordt. Het is nu zomer en dus kan Katja de kans beter aangrijpen om te pronken met haar looks. Iedereen die Katja volgt op Instagram weet dat je als volger ook bepaalde dingen kunt krijgen. Onder zijn laatste post kwam echter nogal wat kritiek.

Katja Schuurman koos voor een luchtige jurk!

Katja ging naar een feestje en koos er een nieuwe jurk voor uit. Katja schreef het volgende bij de foto: “Zo begon ons feest dit weekend… Ik stond op de bus te wachten. Wat een geweldige avond… (Ja, deze jurk is een beetje een stof, maar het werkte geweldig die avond!) ” Het is een behoorlijk opvallende jurk waar niet iedereen het over eens lijkt te zijn: “Ze is hier weer om te pronken met haar façade! Gelukkig zijn er velen die Katja verdedigen: “Een aardige man. En maak je geen zorgen over nederige haatzaaiende uitlatingen. “Een ander zei: ‘Beantwoord nooit een vraag en een antwoord dat je al weet… Wat je ook draagt, hoe je je voelt, je bent een mooie vrouw. “Hopelijk laat Katja haar minimalistische kledingstijl deze zomer niet lijden onder een aantal ingrediënten:

Bron: