Karel Gerlach van Goldband vormt al een poosje een koppel met Maan de Steenwinkel. De twee delen niet zoveel over hun relatie. Vandaag heeft Karel echter een interview gegeven aan 3voor12, waarin hij eerlijk is over het leven met Maan.

Drugsgebruik Maan

Als Karel de vraagt krijgt wie hem in zijn leven op een positieve manier beïnvloed heeft in zijn leven, noemt hij zijn vriendin.
”Heel zoetig, maar ik wil toch mijn vriendin even naar voren schuiven.” Hij beschrijft Maan als een van de meest bijzondere mensen die hij ooit heeft ontmoet. ”Ze krijgt zoveel negativiteit over zich heen: haar priveleven ligt onder een vergrootglas.”
Hij vervolgt: ”Er zijn allerlei roddels over met wie ze de lakens heeft gedeeld, over drugsgebruik, en eigenlijk is ze precies het tegenovergestelde van wat mensen zeggen.” Hij insinueert hiermee dus dat Maan niks gebruikt.
Opmerkelijk, want een jaar geleden verklaarde Maan zelf nog dat ze af en toe wel eens iets gebruikt. ”Dat is een van de weinige momenten dat ik even helemaal nergens aan hoef te denken.” Haar vriend Karel merkte destijds op dat ‘iedereen drugs gebruikt’.
Ook Yvonne Coldeweijer deed uit de doeken dat het recent ‘niet zo fris’ ging met Maan. De roddelkoningin had gehoord dat Maan ‘vooral aan het feesten is en veel drugs gebruikt’.

Leer veel van haar

Karel verklaart ook dat hij veel leert van Maan. ”Ik ben niet per se onaardig, maar als ik geen zin heb in mensen dan laat ik dat wel weten.”
”Ik heb van haar geleerd dat je gewoon rustig kunt communiceren. Als ik bot doe, of niet goed in mijn vel zat, dan blijft ze altijd positief, een luisterend oor. Heel kalm. Daardoor is onze relatie zo sterk, we zijn een goede match.”

Nieuwe single

Na lang afwezig te zijn geweest, dropte Maan vorige maand een nieuw nummer. Het liedje ‘Paranoia’ werd niet goed ontvangen door haar fans. Op YouTube is de song ‘slechts’ 189.000 keer beluisterd. Voorheen gingen de nummers van Maan door het dak.

Bron: