Juultje Tieleman, de ex-vriendin van YouTuber Gio Latooy, is weer op de mannenmarkt. In een emotioneel bericht op Instagram laat ze weten weer vrijgezel te zijn. Volgens Juultje houden Koen en zij heel erg veel van elkaar, maar hebben de twee een andere ‘visie’

Turbulent leven

Haar 1 miljoen volgers kregen zojuist het volgende bericht te lezen: ”Met een gebroken hart moeten we zeggen dat we uit elkaar zijn. Waar het vaak heel leuk is dat we drukke en turbulente levens hebben, heeft dit ook zijn keerzijdes.”
”Waar de een de toekomst voor zich ziet met bijvoorbeeld veel reizen en de wereld ontdekken, ziet de ander de toekomst voor zich met bijvoorbeeld het behalen van bepaalde ambities op het werkgebied.” Vervolgens komt er nog een heel verhaal dat de twee zoveel van elkaar houden, maar dat het combineren van werk en relatie in dit geval niet gelukt is.

Verwerken

Juultje Tieleman (en Koen) sluiten het bericht af met de volgende zinnen: ”We kijken met heel veel liefde terug op onze relatie, we hebben fantastische momenten meegemaakt en zijn heel verdrietig dat het nu stopt. Nu is het tijd om het een plekje te gaan geven en het allebei te gaan verwerken.”
Onder het bericht reageren veel bekende Nederlanders. Lies Zhara is kapot van verdriet en wenst de twee ook ‘sterkte’. Alsof er iemand dood is. Ook Bram Krikke laat digitaal van zich horen. Hij plaats twee hart emoji’s. Wie ook reageren zijn Famke Louise en Flemming. Ook zij zijn ontzettend ontroerd dat Juultje nu weer een nieuwe YouTuber zal moeten vinden.
Niet iedereen is overigens verdrietig. In de reacties zijn ook gemene commentaren te vinden. Het zijn er zoveel, dat ex-vriend Koen inmiddels smeekt of mensen hun (negatieve) meningen voor zich kunnen houden: ”Het is al kut genoeg!”, zo schrijft hij.

Bron: