Jutta Leerdam heeft eventjes geen schaatswedstrijden en dus is ze gisteravond naar de Verenigde Staten toegevlogen, waar vriendjelief Jake Paul gevestigd is. Vanuit de vlieger heeft Jutta opgenomen, die ze op TikTok heeft geplaatst.

Jutta zonder make-up

Het is niet eens een bijzondere video. Jutta douwt een vliegtuighamburger in haar mik en lacht er leuk bij. De vraag is waarom wij daar aandacht aan besteden. Het antwoord is simpel: volgers hebben het namelijk massaal over haar gezicht.
Maar wat is er dan zo anders? Veel mensen zijn Jutta Leerdam alleen gewend met veel poeder op haar snuitje. In de video is te zien dat Jutta geen make-up op heeft. Niet zo bijzonder, maar mensen reageren onder de video dat ze er veel mooier uitziet zonder die troep op haar gezicht. ‘

‘Stop die streepjes’

De Jutta-fanbase vindt hun idool er dus veel beter uitzien zonder make-up. Iemand vindt ook dat die streepjes in haar ooghoeken vanaf nu verleden tijd moeten zijn. ”Zonder die streepjes ben je veel mooier en frisser”, zo schrijft een fan.
Onderstaand kun je de video bekijken. Onlangs postte vriendjelief Jake Paul overigens ook een video van wat andere mooie lichaamsdelen van zijn knappe meisje. Check hierrrr.

Bron: