Jutta Leerdam geniet momenteel van een welverdiende vakantie met haar vriendje Jake Paul.

Na net haar laatste wedstrijd van het seizoen te hebben gereden, waar ze redelijk tevreden mee is, neemt Jutta nu de tijd om te ontspannen.

Tegelijkertijd moet Jake nog flink aan de bak, aangezien hij op 20 juli een groot gevecht heeft gepland tegen Mike Tyson.

Jutta heeft de afgelopen tijd te kampen gehad met een hardnekkige blessure aan haar enkel, wat haar motivatie om door te schaatsen verminderde.

Gelukkig ging haar laatste wedstrijd stukken beter en behaalde ze zelfs een baanrecord.

Nu ze geniet van wat rust, hoopt ze dat haar enkel voldoende tijd heeft om te herstellen, zodat ze in het volgende schaatsseizoen weer betere prestaties kan leveren.

Terwijl Jutta en Jake genieten van hun vakantie in Amerika en Puerto Rico, waar Jake woont, lijken ze de hele wereld over te vliegen in Jake’s privéjet.

Van ontbijtjes in Beverly Hills tot middagduiken in Costa Rica, het leven lijkt Jutta momenteel goed toe te lachen.

Ondanks de luxe etentjes in dure restaurants, blijft Jutta echter hard werken in de sportschool om haar fitheid op peil te houden.

Op Instagram deelt ze regelmatig updates van haar avonturen.

Maar zelfs tijdens haar luxueuze uitstapjes naar chique restaurants, blijft Jutta haar fans betrekken bij haar dagelijkse bezigheden.

Zo heeft ze een uitgebreide garderobe met prachtige jurken, die ze graag showt op sociale media.

Recentelijk merkten enkele oplettende volgers echter op dat haar ‘voorgevel’ wel erg prominent aanwezig was in een van haar video’s.
Jutta Leerdam

Sommigen van hen vroegen zich af of ze iets meer zagen dan alleen de jurk.

De reacties varieerden van luchtig tot nieuwsgierig, maar het is niet duidelijk of dit een stukje bh was of slechts een illusie.

Toch blijven Jutta’s fans haar steunen en volgen ze haar avonturen met veel belangstelling.

Bron: