Joost Klein ligt op ramkoers met de bookmakers, nu hij in een paar dagen tijd een aantal plekken is gezakt op de lijst. Hij staat inmiddels op de zesde plek bij de bookies en dat pikt hij niet. Hij is zelfs bezig met een ‘disstrack’ over wedkantoren.
Bookmakers vs. Joost Klein
Voor de reptities was Joost populair bij de bookies. Hij stond op gegeven moment derde en leek hard op weg de tweede plek over te nemen.
Maar dat verliep anders. De eerste repetitie, waarin onder andere de blauwe vogel verscheen, viel niet bepaald in de smaak bij bookmakers. In de afgelopen dagen zakte hij steeds verder, en inmiddels wordt hem nog maar een winkans toegedicht van vijf schamele procenten.
Een bittere pil voor Joost, die het er niet bij laat zitten. Via Instagram voert hij inmiddels actie. Hij deelde onder meer een foto van een poster, waar ook zijn eigen gezicht op staat. De tekst op de poster: ”Bookmakers willen niet dat je op hem stemt. Deze inzending is geen grap.”
Disstrack
Samen met de blauwe vogel, die Appie Mussa heet, poseert hij ook nog in een shirt van Ierland. Dat is dus het land dat hem in de peilingen voorbij is gegaan.
En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, deelt hij ook een fragment waarin te horen is dat Joost een disstrack aan het maken. Zijn Engels is barslecht, maar toch heeft hij ervoor gekozen om de bookmakers flink op de hak te nemen in die taal.
Hij rapt onder meer: ”Bookmakers, f*cking boomakers. Ze denken dat ik een grap ben, maar ik denk niet dat het grappig is.”

Bron: