Vanavond keert Johnny de Mol terug in de talkshow HLF8. Hij besloot een jaar geleden zijn werk neer te leggen om aan zichzelf en zijn verdediging te werken na beschuldigingen van mishandeling en poging tot doodslag van zijn ex-vriendin Shima Kaes en een anonieme vrouw. Hij zegt dat deze gebeurtenissen niets zijn in vergelijking met de ziekte van zijn zus Daniëlle van ’t Schip.

‘Vreselijk’

Johnny de Mol keert terug in de talkshow HLF8, na het bekend worden dat hij niet zal worden vervolgd voor mishandeling en poging tot doodslag. Hoewel dit goed nieuws is voor Johnny, heeft de situatie wel gevolgen gehad voor hem en zijn familie. Hij vertelt dat hij het gevoel had dat mensen hem anders bekeken na de beschuldigingen en dat de ophef ook een impact had op zijn relatie met zijn kinderen en partner Anouk. Hij zegt dat hij zich niet altijd de leuke papa kon zijn voor zijn kinderen en dat hem dat erg speet.

‘Daniëlle is goed ziek’

Het afgelopen jaar was een bewogen tijd voor de familie De Mol, niet alleen vanwege het schandaal rond Johnny, maar ook door de ziekte van zijn zus Daniëlle van ’t Schip die endeldarmkanker heeft. Johnny zegt dat alles in het niets valt bij deze situatie en dat ze allemaal hopen op een wonder. Daniëlle is volgens hem positief, maar wel ernstig ziek. Johnny probeert leuke dingen te doen met zijn zwager John en de familie om zich heen te hebben tijdens deze moeilijke tijd.

Liefdevolle foto’s

De opmerkingen van Johnny over zijn zus Daniëlle hebben haar aangeraakt. Op Instagram deelt ze een aantal foto’s met haar broer met liefdevolle boodschappen. Daniëlle schrijft dat ze het interview van Johnny in De Telegraaf mooi vond en dat ze veel van hem houdt. Ze zegt ook dat ze klaar zit voor zijn terugkeer in HLF8 vanavond.

Bron: