John de Bever geeft emotioneel toe dat het overlijden van zijn vader in juni 2023 nog steeds een enorme impact heeft op zijn leven. Vader en zoon zagen elkaar dagelijks en zijn vader laat een enorme leegt na in het hart van John.

“Het is alsof er een gat in mijn leven is ontstaan”, klinkt het bij John de Bever in Story. “Toch heb ik er vrede mee dat hij er niet meer is. Hij is 86 geworden. Ik denk niet dagelijks aan hem, maar wel op vaste momenten, bijvoorbeeld toen ik laatst in Spanje het vliegtuig uit stapte.” Wat maakte die vliegtuigreis zo bijzonder?

Het eerste wat John de Bever altijd deed toen hij uit een vliegtuig stapte, was naar zijn vader bellen om te laten weten dat ze veilig geland waren. Hoe zou John zijn vader omschrijven?

Voor John de Bever was zijn vader zijn grote held en de enige persoon die hem écht kende. “Mijn vader was de enige die me echt kende. Mijn man Kees ook wel, die zit dicht in de buurt. Maar mijn vader dacht hetzelfde als ik, bijvoorbeeld over voetbal en de dingen die op tv voorbijkwamen.” Gelukkig krijgt John heel wat steun. Van twee mensen in het bijzonder…

Uiteraard kan John de Bever rekenen op de steun van zijn echtgenoot Kees Stevens, maar ook Johan Derksen is een steun en toeverlaat voor John. Eke zondag zien de twee elkaar. Hoe hecht is hun band?

“Johan is mijn beste vriend. Hij is een soort tweede vader voor mij, dat meen ik serieus. Ik weet alles van hem en hij van mij”, klinkt het bij John de Bever in Story.

Bron: