Gordon is steeds vaker in het nieuws. Hij zou gaan trouwen met zijn nieuwe liefde, maar dat ging al snel na de verloving hopeloos mis. Johan Derksen volgt het allemaal van een afstandje maar heeft wel genoeg gezien, hij is er helemaal klaar mee.

Johan zeg tegenover Shownieuws: “Als er één man in Nederland is waar ik me niet meer druk over maak is dat Gordon, weet je wel. Je hebt nichten en je hebt valse nichten. Nou, hij hoort bij die laatste categorie. Hij is ontoerekeningsvatbaar, hè?”

Derksen vervolgt: “Ik begrijp dat niet, dat die jongen helemaal niet gecoacht wordt en dat niemand tegen hem zegt: ‘Joh, ga jij eens in je mand en hou eens een half jaar je bek’. Gordon wil momenteel gaan procederen in Australië, waar zijn ex Gavin Rosario vandaan komt. Dit is tevens waar alle drama ooit ontstond. Volgens Derksen: ‘Maar dat is hysterisch. Als je zoiets doet, ben je niet goed bij je hoofd, weet je wel. Er is niemand bij gebaat. Het kost alleen maar geld. Alleen om je recht te halen en die gozer een hak te zetten. Ik zie hem ook nog niet eens winnen, hoor’.”

Gordon kiest er tegenwoordig ook voor om zijn nieuws via juicekoningin Yvonne Coldeweijer naar buiten te brengen, ook opmerkelijk!

Bron: