Het lijkt erop dat de onaantastbare kaalkop toch eindelijk van de buis gaat verdwijnen. Volgens Talpa-insider Johan Derksen wil John de Mol hem eruit kieperen, hij wacht alleen nog op het perfecte moment.

Johan Derksen weet als gerespecteerd Talpa-ster natuurlijk goed wat er speelt bij de directie. John de Mol steunde Gillis door moddervet en dun. Maar nu zal Peter, die al geruime tijd de fatale dans weet te ontspringen, er toch een keer aan moeten geloven.

Vergunning kwijt

Peter heeft zoveel rechtszaken in zijn agenda staan dat het niet meer discutabel is: deze man is foute boel. Wilfred Genee bracht gister weer een Gillis-akkefietje ter sprake bij Vandaag Inside: “Peter Gillis is weer een vergunning kwijt, nu in Baarlo op z’n vakantiepark. Dat krijgen we natuurlijk niet te zien in die reallifesoap als die weer terug zou komen, maar dan weten we even dat het wel zo is.”

Nepsoap

Johan Derksen vindt het maar vreemd: “Het is niet reallife, hè, die soap.” Wilfred: “Nee, je ziet alleen andere dingen. Het gaat altijd hartstikke goed, hatseflats. Maar hij is er dus weer eentje kwijt.”

Albert Verlinde vindt het ook verdacht dat het slechte nieuws nooit de soap haalt, zei hij onlangs bij VI: “Volgens mij staat het in het contract! Van: ‘We doen alleen leuke dingen!’”

John stopt ermee

Wilfred vindt het maar een louche serie: “In die soap zie je niets van al die incidenten. Dat slaat toch nergens op? Het is toch best gek dat er van alles gebeurt wat iedereen mee kan krijgen, rechtszaken, vechtpartijen, politie, en je ziet er niks van! Je ziet alleen maar hatseflats.”

Gisteravond sprak Johan Derksen eindelijk uit wat mensen al tijden willen horen: John gaat waarschijnlijk nokken met Gillis. “Ik kan me niet voorstellen dat John de Mol nog een seizoen hierna met hem doorgaat.”

‘Zoekt een excuus’

Johan denkt dat dat John wacht op het perfecte excuus om Peter te ditchen: “Kijk, die zit natuurlijk op z’n stoel te wippen tot er een uitspraak komt dat-ie een reden heeft om ermee te stoppen, maar ik denk dat hij sowieso niet doorgaat, want dan gaat de publieke opinie zich tegen je keren, hè?”

Bron: