Als het aan Johan Derksen ligt, komt er geen derde editie van Vandaag Inside Live in de Ziggo Dome. Johan zegt dat hij niet meedoet aan een eventuele derde editie. ,,Ik heb het niet leuk gehad.”

Johan onthulde gisteren dat hij het voor de tweede keer niet naar zijn zin heeft gehad in de Ziggo Dome. ,,Ik heb het nu twee keer gedaan en het twee keer niet naar m’n zin gehad”, begon Derksen zijn relaas in Vandaag Inside.

‘Niet leuk gehad’

Volgens hem bestaat het succes van Vandaag Inside uit ‘een klein formatje met mensen die in je nek zitten te hijgen’ en past dat simpelweg niet in zo’n grote zaal als Ziggo Dome. ,,En ik vind het ook op de rand van hoogmoedswaanzin, om zoiets te doen. Ik zat daar gisteren aan die tafel te kijken en ik waande me in zo’n jaarlijks feest van de middelbare school en dat iedereen een sketchje deed.”

Johan stopt ermee

Dat mensen daar zeventig euro voor betalen, vindt Johan maar belachelijk. ,,Dan laat je de mensen zeventig euro betalen en dan zing jij met een scheidsrechter die ook niet kan zingen een liedje”, zei hij tegen Wilfred Genee. Overigens was Wilfred het niet eens met Johan. Volgens hem was het publiek wel degelijk enthousiast en hij kreeg naar eigen zeggen alleen maar leuke reacties. Maar Johan was niet meer om te praten. ,,Nee, ik doe niet meer mee”, besloot hij.

VakantieVeilingen

Kaarten voor de liveshow werden ook aangeboden op VakantieVeilingen. Volgens Victor Vlam was dat geen goed teken. ,,De kern van het probleem is dat die kaarten via VakantieVeilingen verkocht zijn en dat heef gewoon een heel slecht imago. Het André Hazes-concert is ook op die manier uitverkocht. Dat is iets dat een paar dagen gelden was, dus dat lag natuurlijk vers in het geheugen”, zei hij onlangs in de podcast De Communicado’s. ,,Het ging ook niet voor hoge prijzen weg bij VakantieVeilingen, maar steeds voor een paar euro en dat maakt ook wel duidelijk dat er niet verschrikkelijk veel animo voor is. Als je drie euro kunt besteden en een kaartje kunt krijgen, dan is het toch al duidelijk dat het niet heel populair is.”

Bron: