Henriëtte de Nijs heeft zeer ontroerend nieuws gedeeld. Na exact honderd dagen in het ziekenhuis en het revalidatiecentrum, is Rob de Nijs eindelijk weer thuis. Jet kan haar geluk niet op: ”We zijn eindelijk weer compleet”, zo schrijft ze op haar Instagram-pagina.

Longembolieën

Iets meer dan drie maanden geleden werden ‘forse longembolieën’ Rob de Nijs bijna fataal. Zijn vrouw had snel door dat het he-le-maal mis was en en belde 112. In Tijd voor MAX blikte ze terug: ”Hij glipte tussen mijn vingers vandaan. Ik vreesde hem kwijt te raken. Rob ademde niet meer.”
Nadat de hulpdiensten waren gearriveerd, werd Rob naar het ziekenhuis gebracht. Op dat moment was er nog niet duidelijk wat er aan de hand was. Artsen onderzochten Rob de Nijs en vonden forse longembolieën. Jet is er nog steeds ondersteboven van: ”Het scheelde niet veel.” De eerste nacht werd gevreesd dat Rob het niet zou redden. Gelukkig gebeurde dat toch.

‘Stabiel’

Eind mei mocht Rob de Nijs het ziekenhuis verlaten. Hij werd overgebracht naar het revalidatiecentrum. Daar is hij dus nu uit ontslagen. Volgers zijn dolblij voor Jet en de hele familie. Iemand reageert: ”Eindelijk weer lekker bij elkaar! En een ander schrijft: ,,Wat een prachtig goed nieuws op deze dag. Rob de Nijs is geweldig. Geniet van alles en je heerlijke gezin.”

Bron: