Jet (Henriëtte) de Nijs staat via haar Instagram-kanaal stil bij de 81e verjaardag van haar man Rob de Nijs. De zanger is vandaag jarig en wordt door zijn vrouw in het zonnetje gezet. Bij een foto van een kaars zette Jet een lieve tekst.

‘Ieder jaar houd ik meer van jou’

Bij de foto staat het volgende onderschrift: ”81 kaarsjes op jouw taart. Ieder jaar houd ik meer van jou.” Hierbij heeft Jet ook nog de hashtags #letloverule en #robdenijs geplaatst. Al met al was het geen makkelijk jaar voor Rob en zijn familie.
Eerder dit jaar werd de zanger, die kampt met de ziekte van Parkinson, thuis onwel na ademhalingsproblemen. Terwijl Jet het noodnummer had gebeld, gaf ze haar man mond-op-mondbeademing nadat ze ontdekte dat de zanger geen hartslag meer had. In het ziekenhuis bleek dat Rob de Nijs longembolieën had, die hem op slechts een haar na fataal werden.

Wat is de toestand van Rob de Nijs?

De toestand van Rob de Nijs was dusdanig nijpend, dat de familie gevraagd werd naar het ziekenhuis te komen. Jet riep iedereen op een kaars voor het raam te zetten. Na een aantal dagen ging het beter met de zanger. Hij mocht uiteindelijk naar een revalidatiekliniek.
Na daar een aantal weken te hebben doorgebracht, kwam het goede nieuws dat Rob de Nijs naar huis mocht. Hij lijdt aan Parkinson, een progressieve ziekte. Hoewel zijn toestand steeds verder verslechtert, gaat het nu weer iets beter met hem

Televizier-Ring

In juni 2022 trad Rob voor het laatst op met zijn afscheidsconcert genaamd ‘Niet voor het laatst’. Onlangs won hij de Televizier-Ring impact. Vanwege zijn fysieke toestand kon hij de uitreiking zelf helaas niet bijwonen. Zijn vrouw was er wel.
Rob had een videoboodschap ingesproken, die werd getoond in een uitzending van de talkshow Humberto. In de uitzending was Jet ook aanwezig. We willen de familie en Rob de Nijs zelf natuurlijk een fijne verjaardag toe wensen!

Bron: