In de wereld van de Hazes-familie, waarin conflicten en drama nooit ver weg lijken te zijn, blijkt Jeroen van der Boom een opmerkelijke positie te bekleden. Zijn geheim? Een buitengewone verstandhouding die hij heeft opgebouwd met alle leden van de beroemde clan.

De zanger en presentator onderstreept het belang van wederzijds respect, zeker gezien de vele beproevingen die de familie Hazes heeft moeten doorstaan. “Ik heb diep respect voor iedereen daar,” benadrukt Jeroen van der Boom in een openhartig interview met weekblad Party. Maar wat drijft hem om zo’n band te onderhouden?

Hoewel geruchten circuleren dat Jeroen een soort bemiddelaar tussen de familieleden is, ontkent hij dit stellig. “Het is niet alsof ik constant denk: ik moet André nu bellen,” lacht hij. Maar hoe definieert hij dan zijn relatie met André Hazes junior, die toch als een van de meest spraakmakende figuren uit de familie geldt?

“Ik beschouw hem als een jongere broer en ik sta altijd klaar om te helpen,” verklaart Jeroen van der Boom met warmte. “En dit geldt niet alleen voor André, maar ook voor Roxeanne en Rachel.”

Eeder werd Jeroen verweten een enorme slijmbal te zijn bij Rachel en André Hazes. Hij scheen koste wat kost te willen optreden bij de Heel Holland zingt Hazes concerten en ja dan moet je Rachel goed te vriend houden.

Bron: