Op 5 februari 2021 werd Jennifer moeder van haar zoontje Cooper. Hoffman was gelukkig, maar werd na zes maanden na de bevalling terug in de realiteit geworpen. In &C Magazine vertelt Jennifer dat haar zoontje rond die tijd plotseling drie keer achter elkaar een spastische beweging maakte met zijn arm uitgestrekt en zijn hoofd tegen zijn schouder.

“Ik voelde het meteen in mijn buik. Normaal googel ik alles, elke poepkleur, maar bij dit durfde ik het niet”, vertelt Jennifer. Ze voelde zich angstig en verward. De uitleg van medische oorzaken of adviezen hield ze achterwege omdat ze bang was voor het onbekende.

Symptomen epilepsie

Na de eerste episode van spastische bewegingen, gebeurt het opnieuw twee dagen later. Dit maakt Jennifer besluiten op zoek te gaan naar de betekenis hiervan. Ze vind op internet dat dit een teken kan zijn van een epilepsiesyndroom en dat ze onmiddellijk naar het ziekenhuis moet gaan voor onderzoek. De angst groeit en voor zekerheid stuurt ze een bericht naar haar buurvrouw, een kinderarts, die ook adviseert om snel naar het ziekenhuis te gaan. “Cooper is mijn hart. Dat er iets misgaat bij hem is mijn diepste angst. Alleen al bij het idee schoot mijn hele lichaam in verdriet en kramp”, zegt de actrice.

Onderzoek

Het is een angstwekkend beeld voor Jennifer, maar haar zoontje Cooper ondergaat een hersenscan en paar dagen later in het ziekenhuis. Het wachten was een onzeker moment voor de jonge moeder, maar uiteindelijk ontvangt ze een berichtje van de arts. Gelukkig is alles in orde en de spastische bewegingen waren gewoon krampen. “Ik heb nog nooit zo hard gehuild”, zegt de actrice in &C. Dit nieuws was voor haar een grote opluchting en gaf haar rust over haar kindje gezondheid.

Bron: