Marco Borsato mag vandaag alweer 57 kaarsjes uitblazen. Maar in plaats van een vrolijk bericht op Instagram, deelt hij een opvallende video…

Het is al lange tijd stil rondom Marco Borsato. Sinds de beschuldigingen van seksueel wangedrag laat de zanger amper nog van zich horen, behalve op speciale dagen. En dat is het vandaag, want de zanger is jarig.

In de video die Marco deelt is te zien dat hij door de bergen op zijn motor rijdt, richting Noorwegen. ,,Happy birthday to me”, schrijft hij erbij.

Eenzaam?

Het filmpje roept een hoop vragen op. In plaats van een vrolijk deuntje, deelt Marco er verdrietige muziek bij. ,,Marco Borsato is vandaag jarig, maar deelt dat op een wat deprimerende en eenzame wijze”, schrijft juicekanaal Realityfbi. Wel kan Marco rekenen op een felicitatie van zijn zoon Luca. ,,Ik hou meer van je dan woorden kunnen vertellen”, schrijft Luca bij een kiekje uit de oude doos, waar ook Senna en Jada op staan. ,,Door regen en door wind, lieve pap. Happy birthday.”

Luca Borsato

Luca woont sinds de scheiding van zijn ouders bij zijn vader in Alkmaar, zo vertelde hij in de podcast 30 minuten Rauw met Ruud de Wild. Luca noemt Marco zijn ‘maat’ met wie hij een passie voor voetbal en muziek deelt. Elke donderdag kookt zijn vader thuis voor zijn drie kinderen. ,,Dan zijn we echt weer even bij elkaar en samen”, zei Luca. ,,Maar er zit behoorlijk wat spanning op het hele gebeuren.”

Bron: