Zoals veel mensen wellicht weten hebben Jan Smit en zijn vrouw Liza een schitterend optrekje op de kop getikt in het Spaanse Marbella. In de afgelopen maanden is er flink verbouwd. Het gerucht gaat dat dit niet zomaar is gedaan. Vertrekken Jan en Liza uit Nederland?

Moeilijke tijd

Jan heeft een behoorlijk pittige tijd achter de rug en nog steeds. Dat begon natuurlijk met het geouwehoer bij zijn grote liefde FC Volendam. Daar werd hij er keihard uitgesodemieterd door de raad van commissarissen en dat is hem niet in de koude kleren gaan zitten.
Het is zelfs zo erg, dat hij zich niet meer welkom voelt bij de club die hij niet alleen bestuurde, maar waar hij ook supporter van was. Inmiddels is hij niet meer te vinden in het KRAS-stadion. Zijn zoontje zit nu op zijn plek. Erg verdrietig, want er is niets mooiers voor een vader dan met zijn kind naar voetbal gaan. Dat zullen veel mensen kunnen beamen.

Oma Jan Smit

Gisteren was een droevige dag voor de familie Smit. Jan en zijn zus Monique lieten namelijk weten dat hun oma is heengegaan. Oma Jannetje, die ooit schitterde in de videoclip van ‘Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen, is 95 jaar geworden. Op Instagram lieten Jan en Monique emotioneel van zich horen.

Marbella

Maar goed, Jan en Liza betrekken een woning in Volendam. Met de villa in Marbella hebben ze nu twee mooie huizen. In de afgelopen maanden is er keihard gewerkt aan de woning. De verbouwing is bijna klaar en wat dan? Volgens geruchten wil Jan emigreren.
Die geruchten worden versterkt door weekblad Privé. ”Of zijn gezin meeverhuist is niet duidelijk, maar daar lijkt het wel op.” Door die zin lijkt er geen twijfel meer te bestaan of, maar wanneer Jan Nederland achter zich laat. En gelijk heeft hij 🙂

Bron: