Jan vertelt over zijn succes, fans en een eventuele solocarrière, maar ook het verlies van zijn dochter komt ter sprake.

Jan Dulles

Hij is één van Nederlands beste zangers, de partner van Caroline Mol en vader van James, Donna en Lina: Jan Dulles. Samen met zijn gezin woont hij op de Volendamse dijk. Jan en Caroline genieten volop van de mooiste momenten met hun zoontje James en dochtertje Lina. Hoewel het gezin ruim 2 jaar geleden minder mooie momenten beleefden samen. Hun dochtertje Donna kwam te overlijden en de wereld stond stil. Er hing een zwarte wolk boven Volendam en Jan en Caroline hebben het er tot op de dag van vandaag nog ongelooflijk moeilijk mee.

Zwarte periode

Jan Dulles was de gast in de podcast PodBast van Bastiaan Meijer en daarin praatte hij over het begin van zijn succes, optredens, fans, een eventuele solocarrière en het verlies van zijn dochter. Bastiaan vraagt aan Jan wat succes nog betekent als je zo’n groot verlies moet meemaken. ‘Niks’, antwoordt Jan duidelijk. ‘Op zo’n moment wordt alles zo zwart. Dat je echt even een hele tijd niet meer weet wat je moet. Dan is niks meer belangrijk.’ Jan vertelt over de duizenden steunbetuigingen, brieven en kaarten die zij hebben gekregen. Dat heeft hen geholpen. ‘Dat is hartverwarmend. Maar als je zoiets meemaakt, dan is niets meer van belang.’

Redder James

Bastiaan vraagt Jan hoe hij op dat moment de moed heeft gevonden om toch door te gaan. ‘Het doorgaan en het opstaan ‘s ochtends moest doorgaan, omdat wij natuurlijk onze zoon James hadden. Wij zeggen achteraf ‘Hij is onze redder geweest toen.’ Alles wat wij deden, dat was voor hem, want zelf hadden wij nergens meer zin in. Zelf hadden wij geen energie meer. Hij liet ons lachen. Voor zo’n kind moet je dan ook doen alsof er niks aan de hand is. Je moet een beetje toneel spelen en doen alsof het nog goed gaat. Hij heeft ons er doorheen geholpen.’ Wat een openhartig en mooi gesprek is dit.

Bron: