Sommige vrouwen hebben het goed voor elkaar in dit land. Eén van hen is de 19-jarige Jade Anna. Influencer van beroep en na haar breuk met YouTuber Gio is ze samen met Ajax-middenvelder Kenneth Taylor. Jade Anna weet van zichzelf dat ze er picobello uitziet en met haar looks heeft ze ruim 1 miljoen volgers op Instagram weten te verzamelen.

Dat is natuurlijk behoorlijk lucratief wanneer je dat goed weet uit te buiten. En Jade Anna weet gelukkig wel hoe ze dat moet doen. Ze plaatst bijna elke dag wel een nieuwe foto of video en regelmatig zijn deze gesponsord.

Jade Anna plaatst video in doorschijnende lingerie

Zo ook vandaag weer, alleen is het de vraag of dit soort content eigenlijk wel thuishoort op een platform waar ook kinderen op zitten? In de video laat ze meerdere setjes zien, maar is alles wat ze aanheeft ook doorschijnend. Veel volgers zijn dan ook bijzonder kritisch in de reacties onder de video.

Volgers reageren dan ook verbaasd: “Beetje porno-achtig. Ben niet preuts maar vind dit niet bij insta horen. Dat dit toegelaten wordt begrijp ik niet. Ze ziet er prachtig uit maar dit is echt too much.” Iemand anders zegt: “Dit is letterlijk wat meiden op onlyfans plaatsen, en jij doet dit zomaar op je openbare insta”

Bron: