Het nieuwe seizoen van Massa is Kassa is pas net begonnen en de kijkcijfers storten nú al in. De komst van de nieuwe vriendin van Peter Gillis lijkt niet te hebben geholpen en ook op Facebook regent het negatief commentaar. ,,Ik kijk alleen nog vanwege het commentaar van Frank Lammers”, luidt het.

Peter probeert er alles aan te doen om kijkers te trekken voor Massa is Kassa. Op Facebook maakt hij elke week reclame en in élk interview dat hij geeft heeft hij het over zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout.

Gouden Televizier-Ring

,,Heb jij de leader van het nieuwe seizoen van ‘Familie Gillis: Massa is Kassa’ al gezien? Ik word er foxwild van! Uiteraard met Wendy, want ze is al helemaal onderdeel van de familie!”, schrijft Peter op Facebook. Hij wil de kijkers nog om een gunst vragen. ,,Stemmen op de Gouden Televizier-Ring kan nog tot woensdag 7 juni.”

Frank Lammers

Maar kijkers vinden helemaal niet dat Peter de Gouden Televizier-Ring verdient. Onder het Facebook bericht is te lezen dat steeds meer mensen afhaken. ,,Ik kan er niet naar kijken, ik kots van die familie”, reageert een kijker. Veel mensen zeggen alleen nog te kijken vanwege het commentaar van Frank Lammers. ,,Alleen Frank Lammers maakt het programma leuk. De enige normale in de serie.”

‘Toneelspel’

Deze week keken er slechts 592.000 mensen naar Massa is Kassa. Kijkers zijn het ’toneelspel’ behoorlijk zat. ,,Ik heb 10 minuten gekeken. Wat een toneelstuk zeg. Dit moeten ze eraf halen”, schrijft iemand. Een ander is het daarmee eens. ,,Ja ja, zelfs de intro was al klaar voor de serie. Leuk toneelstukje voeren jullie op zeg.”

Bron: