Yolanthe Cabau kennen we natuurlijk maar al te goed. Ze heeft twee beroemde exen, namelijk Jan Smit en Wesley Sneijder. Nadat die laatste was vreemdgegaan, ging het koppel in 2019 uit elkaar. Yolanthe is nu al bijna vijf jaar single. Of toch niet meer?

Yolanthe relatie

Yolanthe Cabau van Kasbergen is inmiddels 38 jaar oud en is officieel nog steeds vrijgezel. De relatie met Jan Smit is spaak gelopen door bedrog. Jan zou een scheve schaats hebben gereden met Fleur Minjon, een van de beste vriendinnen van Yolanthe.
Terwijl Yolanthe nog een relatie met Jan Smit had, ging ze zelf ook vreemd. Ze werd in een parkeergarage met Wesley Sneijder betrapt. De twee maakten hun relatie niet veel later officieel, trouwden en kregen samen Xess Xava. Maar ook deze relatie liep op de klippen. Wesley bedroog haar met een ander en daar heeft hij tot op de dag van vandaag spijt van. Hij heeft inmiddels een nieuwe vriendin.

Nieuwe vriend Yolanthe?

Nadat Wesley en Yolanthe in 2019 uit elkaar gingen, is er geen man meer geweest die in aanmerking kwam om zich de vriend van Yolanthe te mogen noemen. Wesley Sneijder had heel lang de hoop dat het weer goed zou komen, maar die hoop kan hij laten varen.
Yolanthe is gister namelijk gespot met een mogelijke nieuwe vlam. Yvonne Coldeweijer weet te melden dat het gaat om de ‘gewelddadige ex van Sylvia Geersen’. Het gaat om Robin Pijls. Sylvia was een paar maanden samen met hem in 2018.

Robin Pijls

Maar wie is deze Robin Pijls eigenlijk? Hij doet modellenwerk en is 1.91 meter lang en heeft schoenmaat 45. De Rotterdammer brengt zo te zien veel tijd door in de sportschool. Dat hij nu gezien is met Yolanthe, is iets waar Yvonne zich ongetwijfeld in zal vastbijten. Na vier jaar vrijgezel te zijn geweest, gunnen we Yolanthe een leuke vriend!
yool

Bron: