Nicol Kremers wordt er wel vaker van beschuldigd met andere mannen af te spreken. Echter is er nog nooit onomstotelijk bewijs geleverd. Onder andere de mannen van Roddelpraat houden de vriendin van de welbekende multimiljonair Peter Gillis goed in de gaten. Nicol zou al eens op een parkeerplaats gespot zijn, zoenend met een andere man. Hoewel de vrouw absoluut op ons Nicolleke lijkt, zou het ook een ‘look a like’ kunnen zijn. Het gezicht van Nicol is namelijk niet zichtbaar op de beelden. Daarnaast hebben de heren van Roddelpraat ook eens een chatgesprek van Nicol met een andere man ontvangen.

Hierin werden behoorlijk intieme kiekjes over en weer gestuurd en was het gesprek tussen de twee niet een gesprek die je als vrienden met elkaar voert. Maar ook daarvan kunnen we de echtheid niet garanderen. Screenshot van chatgesprekken zijn namelijk gemakkelijk te vervalsen.

Nicol Kremers met nieuwe lover gespot!

Het altijd betrouwbare juicekanaal Reality.FBI kwam gisteren met het nieuws dat Nicol opnieuw met een andere man gesignaleerd zou zijn. Reality.FBI meldde: “Nicol is gisteren met haar nieuwe vriend in Bergambacht gespot!” Het zou hierbij om een Barbier met een eigen zaak gaan, genaamd Mike. We deelden gisteren al een foto van de vermeende nieuwe lover van Nicol, echter bleef een foto van hun afspraakje uit. Tot nu. Nicol is door meerdere ‘spionnen’ van het juicekanaal in Bergambacht gespot op verschillende plekken. Eén van de spionnen heeft een foto weten te maken. Het ziet er niet naar uit dat Nicol zich probeert te verbergen. De twee zitten samen aan een tafeltje in een eetcafé in het centrum van Bergambacht. Een reactie van zowel Peter en Nicol is vooralsnog uitgebleven:

Bron: