Het is nog maar net bekend dat Thijs Römer vanwege het online misbruiken van minderjarige meisjes een maand de gevangenis in moet, of de volgende rel lijkt zich al aan te dienen. Een insider onthult aan weekblad Story dat de acteur al twee jaar een affaire heeft.

,,Thijs heeft al bijna twee jaar een affaire met influencer Noor de Groot”, vertelt de insider, die volgens Story bewijzen heeft getoond. Bij dit overspel heeft Thijs niet alleen Igone de Jongh bedrogen. ,,In de directe omgeving van Noor wordt daar schande van gesproken, want Thijs is een goede vriend van haar man Sander.”

‘Ultiem vriendenbedrog’

De insider spreekt van ‘ultiem vriendenbedrog’. ,,En dat is onvergeeflijk. Als man blijf je van de vrouw van je vriend af”, aldus de bron. Nog pijnlijker is dat Thijs aanwezig was op het huwelijk van Sander en Noor. ,,In september 2021 in Frankrijk. Hij hield daar een emotionele speech waarin hij ze veel liefde en geluk toewenste, en vol overgave vertelde hoe goed Sander en Noor bij elkaar pasten en wat voor mooi samengesteld gezin ze samen hadden.”

‘Igone weet van niets’

Volgens de bron begon de affaire van Thijs en Noor in december 2021. ,,Daarnaast was Thijs op dat moment zelf ook pas twee jaar met Igone getrouwd. Igone weet, net als Sander, van niets. Tot overmaat van ramp hebben Igone en Noor op showbizzfeestjes in Amsterdam weleens een gezellig avond met elkaar beleefd…”

Al eerder gespot

Thijs werd een paar dagen voor zijn rechtszaak al door weekblad Story gespot met Noor. De twee zouden hebben afgesproken bij haar thuis. Opvallend was toen Story aan Noor vroeg wat Thijs bij haar binnen deed, ze de ontmoeting ineens niet meer kon herinneren. Ook parkeerde Thijs zijn auto in een andere straat, terwijl er voor haar woning genoeg plek was. Het was meteen duidelijk dat het om een geheim afspraakje ging.

‘Noor is in paniek’

Volgens de insider schrok Noor toen Story haar confronteerde met het afspraakje met Thijs. ,,Noor is in paniek”, vertelt de bron. ,,Ze is als de dood dat Sander wil scheiden en ze haar luxeleven met hem op moet geven. Maar in de directe omgeving van Noor zijn steeds meer mensen klaar met haar. Ze is al zó vaak gewaarschuwd met Thijs te stoppen. Niet alleen omdat hij een vriend is van haar man en zelf getrouwd is, maar ook omdat hij betrokken is bij seksueel misbruik.”

Uitspraak

Thijs is veroordeeld tot een celstraf van drie maanden, waarvan twee maanden voorwaardelijk, en een maximale werkstraf van 240 uur voor het online misbruiken van minderjarige meisjes. De rechtbank acht bewezen dat de acteur schuldig is aan strafbaar grensoverschrijdend seksueel gedrag. De aangiften van de drie slachtoffers worden als betrouwbaar en consistent gezien.

Bron: