Paul Burrell, voormalig butler van prinses Diana, heeft een boekje opengedaan over prins Harry en Meghan Markle. Volgens hem wil Harry scheiden, maar kan hij deze stap momenteel niet zetten. ,,Hij is bang zijn kinderen te verliezen.”

Paul Burrell kent prins Harry al van kleins af aan en heeft zich meerdere keren uitgesproken over zijn huwelijk met Meghan. In een interview met GB News onthult hij dat een scheiding met Meghan Markle onvermijdelijk is. ,,Ik twijfel er niet aan, want het gaat gebeuren. Dat weten we allemaal”, vertelt Paul.

‘Harry blijft bij Meghan vanwege de kinderen’

Volgens de voormalige butler kan Harry deze stap momenteel niet zetten. Niet vanwege Meghan, maar vanwege zijn kinderen Archie en Lilibet. ,,Als hij Meghan zou verlaten, zou hij zijn kinderen verliezen omdat Meghan ze in Amerika zou houden en hij ze dan misschien niet meer ziet”, verduidelijkt Paul. Harry zou dus alleen nog bij Meghan blijven zodat hij zijn kinderen blijft zien. ,,Vanwege zijn eigen familiegeschiedenis zal hij het zo lang mogelijk volhouden, maar je zult onvermijdelijk barsten in dit huwelijk gaan zien, want we weten dat met veel pers, grote kritiek en wereldfaam grote druk komt.”

Terug naar Engeland

Wanneer Harry en Meghan zouden scheiden, zou Harry volgens Burrell terugkeren naar zijn familie in Engeland. ,,Ik twijfel er niet aan dat hij, als het zover is, zal terugkeren naar het VK. Ik denk dat zowel zijn vader als zijn broer hem met open armen zullen ontvangen.”

Bron: