Caroline van Eeden, de voormalige huisvriendin van de familie Meiland, doet een boekje open over het huwelijk van Maxime Meiland. Volgens Caroline staat het huwelijk met Leroy op klappen. ,,Hij gaat dit niet volhouden.”

Maxime Meiland wordt momenteel van meerdere kanten aangevallen. Het kort geding van de man die ontkent haar te hebben verkracht, dient aankomende vrijdag en daarbovenop doet Caroline van Eeden ook nog een boekje over haar open. Volgens Caroline staat het huwelijk van Maxime en Leroy namelijk op klappen.

‘Leroy houdt het niet vol’

,,Ik heb medelijden met Leroy, maar succes ermee, want die gaat het niet volhouden”, zegt Caroline in gesprek met weekblad Weekend. ,,Dat geef ik je nu al op een briefje.”

Waarom denkt Caroline dat Maxime en Leroy uiteindelijk gaan scheiden? ,,Maxime en Erica slikken standaard antidepressiva. Ik heb het vroeger geslikt, maar als Maxime het niet slikt, weet je niet wat je meemaakt. Überhaupt kan niemand zich voorstellen hoe deze mensen achter de schermen zijn. Scheldwoorden, schreeuwen… Normaal praten kunnen ze niet.”

Huwelijk

Maxime en Leroy stapten in 2022 in het huwelijksbootje. De twee trouwden op kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest. Na het huwelijk werd al snel gesproken over verdere gezinsuitbreiding, en hoewel Maxime eerder zei dat een derde kindje welkom is, kwam ze daar later op terug. ,,Stel dat ik nu zwanger zou raken, dan wordt het met drie jonge kinderen wel heel druk”, vertelde ze aan weekblad Story.

Bron: