Humberto Tan maakte begin 2023 via een Instagram-bericht kenbaar dat het liefdesvuur tussen hem en zijn ex-geliefde Ineke Geenen is uitgedoofd. ‘We hebben samen dertig prachtige jaren gehad, maar gaan op harmonieuze wijze apart verder. Samen met de liefde voor onze kinderen’, zo schrijft hij destijds. Hoewel Humberto verder niets kwijt wilde over de breuk, maakt hij nu voor het blad Vriendin toch een uitzondering.

Humberto vertelt dat het momenteel heel goed met hem gaat. Toch moet hij wel wennen aan een leven zonder Ineke. ‘De buitenwereld maakt er een heel drama van, maar dat is het niet hoor.’ Humberto is er naar eigen zeggen juist ’trots’ dat hij samen met Ineke dit besluit heeft kunnen maken.

Partners in het leven

De twee hebben nog altijd goed contact met elkaar. ‘We hebben vanmorgen nog geappt. Ineke is nog altijd een fijne vriendin. We zijn dan geen liefdespartners meer, maar nog wel partners in het leven, alleen al omdat we samen kinderen hebben.’ De twee voeren het ouderschap dan ook hetzelfde uit. ‘Het enige wat ik kan doen, is mijn advies aan mijn kinderen aanbieden. Het is aan hen of ze er iets mee doen of niet. Zo staan Ineke en ik er beiden in. We trekken altijd één lijn.’

Bron: