Humberto Tan is een bezige man. Tenminste, als we Yvonne Coldeweijer mogen geloven. De juicekoningin lekte in januari van dit jaar dat Hum een buitenechtelijke affaire zou hebben.

Affaire

Zoals een goed journalist dat betaamd, deed Yvonne aan hoor- en wederhoor. Ze had foto’s gezien waarop hij met een blonde vrouw te zien was in het vliegtuig naar Suriname.
Volgens Humberto klopte er niets van. Maar niet veel later maakte Tan bekend dat zijn relatie van 30 jaar lang met Ineke voorbij was.
Volgens Yvonne was Humberto vanaf dat moment samen met Elise. Inderdaad: de blonde vrouw waarmee hij in het vliegtuig zat.
Humberto op heterdaad betrapt: ”Meerdere relaties tegelijk”

Hum wil relatie niet bevestigen

In de tussentijd heeft documentairemaakster Elise al talloze malen gesmeekt of hij de relatie bekend wil maken. Dat weigert hij.
Op Instagram schrijft Coldeweijer: ”Volgens mijn spion hadden Hum en Elise al een relatie tijdens zijn huwelijk met Ineke. Die trok al het vreemdgaan waarschijnlijk ook niet meer en het huwelijk liep stuk.”
”Elise was tot een aantal weken geleden nog steeds samen met Hum. Maar hun relatie bekendmaken kwam er maar niet van.”

Nog een vriendin

En nu komt de aap uit de mouw, want Elise vond dat nogal verdacht en schijnt op onderzoek uitgegaan te zijn. En je raadt het niet: ”Er is nog een dame die al jarenlang denkt dat ze een relatie met Humberto heeft. Ook zij stuurde aan op bekendmaking. Ook zij kreeg smoesjes.”
En Humberto? Elise heeft de relatie met hem inmiddels verbroken. Of de andere vrouw nu zijn vriendin is, is vooralsnog (nog) niet bekend.

Bron: