Het gaat helemaal niet goed met Gordon. De Nederlandse zanger wil aangifte doen tegen Gavin, maar ook tegen Evert Santegoeds. Omdat hij zelf zijn Instagram-account offline heeft gehaald, laat hij dit weten via Yvonne Coldeweijer. ”Evert deelde de genadeklap uit.”

Privé

Gordon is laaiend op Evert Santegoeds. In weekblad Privé ging zijn ex-vriendje Gavin Rozario helemaal los. Hij gaf een ontluisterend interview en stuurde daarbij ook screenshots van WhatsApp-gesprekken door. Hierin had Gordon het over zijn drugsgebruik.
Evert Santegoeds besloot daarop die gesprekken te publiceren in het weekblad. Dit is voor Gordon aanleiding om aangifte te doen wegens ‘smaad en laster’. ”De bedreigingen en kwetsende opmerkingen die volgden na de publicatie, hebben mij aan de rand van de afgrond gebracht. In plaats van hulp te bieden heeft Evert mij voor heel Nederland vernederd.”

Huilend

Gordon claimt dat Evert verantwoordelijk is dat de zanger ‘niet meer kan functioneren’. ”Ik heb mezelf weken in slaap gehuild. Hopelijk gaat diegene hier zijn straf voor krijgen. Deze man heeft geen enkel mededogen of ook maar het besef van de verwoestende uitwerking van zijn acties op iemand leven”, aldus Gordon die er helemaal doorheen zit.
”Mijn leven was de afgelopen maanden doordrenkt van angst en verdriet. Met deze stap hoop ik dat ik nu weer rust kan vinden.” Gordon wil ook dat Evert Santegoeds hem publiekelijk zijn excuses gaat aanbieden. ”Over het ongeoorloofd publiceren van persoonlijke gesprekken tussen mij en mijn toenmalige partner.”

Bedreigd

Eergisteren werd duidelijk dat Gavin inmiddels een nieuwe vriend heeft gevonden. Gordon kreeg hier lucht van en besloot de Amerikaanse miljonair op te bellen. Hij wilde hem waarschuwen voor Gavin, maar kreeg direct de wind van voren. Als Gordon nog een keer zou bellen, zou Michael Andre Moreau ‘zijn familie vermoorden’, aldus een angstige Goor.

Bron: